10 Ağustos 2014 Pazar

Kızlar İçin Renkli Yelek











 MERHABALAR..

Hastalıklar, tedaviler ardından yaz temizliği derken  çok ihmal ettim blogumu.Takip ettiğim blogları da ihmal ettim dolayısıyla..Telafi edeceğim inşallah..

Yine bir bebek yeleği ile karşınızdayım.Kız bebekleri için süslü ve  çok  yeni bir model. Ören ikinci kişi benim, yeni modelleri seviyorum :-)  Resimlerden de göründüğü gibi yapımı  zor olmayan  kolay bir model..


 
Bu yeleği Ravelry'de  görünce çok beğendim. Sevgili Huriye nin gönderdiği  Alize Şekerim Bebe Batik  iplerimi çıkardım ve hemen örmeye başladım. Yaklaşık 100 gr ip kullandım. Beden olarak  1 - 2 yaşa uygun olur sanırım.






Yeleğimiz tek parça olarak örülüyor,yakadan başlanıyor. 4 numara şiş ve 74 ilmek haroşa örgü ile  başlıyor.  Gövde için yeterli ilmeklere ulaşınca kola lastik yapılıp ilmekler  kapatılıyor. Kol altlarından 10 ar ilmek ekleyip gövdeyi örüyoruz ve harosa örgü ile bitiriyoruz.En son sevgili Fulya'nin gönderdiği şık düğmeler de dikilince yelek  giymeye hazır hale geldi. Bundan sonrası sizlerin beğenisine kaldı. 


Er eroglu 'nun dizaynı olan Little Wave Pinafore/Cardigan'ın ücretsiz açıklamasına buradan bakabilirsiniz. Yapmak isteyenlere kolay gelsin.



Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın, sağlıkla kalın, hoş kalın. Sevdiklerinizle birlikte güzel tatiller diliyorum.
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails